Blogg

ballkjoler

31.10.2013 10:56

Kanskje alle bruder å være var overveldet av luksuriøse designer brudekjole og bryllup tilbehør av Chelsea , brudekjoler eneste barn av USAs tidligere president Bill Clinton og USAs utenriksminister Hillary Rodham Clinton . Her er en billigere måte å få utseendet . festkjoler Detaljene i Chelseas brudekjole var en nøye bevoktet hemmelighet frem til bryllupet hennes . Hun valgte til slutt en romantisk stroppeløs silke organza brudekjole med en drapert tyll bodice. Chelseas kjole ( estimert pris : $ 25.000) ble definert av sin myke , på kryss og tvers drapering på bodice og omfangsrike nivåer av ruffled silke organza, så vi fant alternativer med lignende detaljer. Vi var også på utkikk etter beading i midjen - à la Chelseas glitrende belte . Sirkulert rykter at Chelsea hadde på seg $ 250 000 verdt av smykker i bryllupet hennes . Sant eller ikke , tenkte vi at den delikate blomster- formet diamant slippe øredobber som hun valgte for seremonien var bare rett . Her er et kompromiss de fleste bruder kan leve med : hoppe over "drop " element , men beholde floral form ( og Chelseas less-is - more smykker strategi ) . Chelsea valgte en klassisk diamant tennis armbånd som matchet hennes øredobber -safe , søt og smakfull. Faux- diamant tennis armbånd florerer, ingen overraskelse der . halloween kostymer Vi tror dette er spesielt godt gjort. En slik super luksuriøst reisemål brudekjole kan på ingen måte være hver bruden å være, men etter denne korte beskrivelsen , tror vi at du har finne ut en beste måten å få det, er jeg rett?

brudekjoler

31.10.2013 10:53

Er mange brudekjoler oppført på nettet og venter på valget ditt , er du fortsatt grubler møysommelig , eller flinched av dine pluss størrelsen figuren? Her er den første av noen tips som kan hjelpe deg å finne veien ut . Kjenn din form. Det er lurt å finne en uvanlig brudekjole som er best for din figur. En A- fasong er flatterende for de fleste svingete tall , så det kan skumme over hoftene. En v - halsen på en Busty kvinne kan legge en vakker kontrast linje. Unngå full ball kjole skjørt som de kan legge til en generell rundhet . Du bør nok unngå te - lengde kjoler , brudekjoler som de pleier å gjøre kvinner ser kortere og ankel - tung. Slapp av, bruder å være! Kjenner deg selv godt og bestemme hva slags form passer ditt beste, halloween kostymer og tror du er sikker på å være også nydelig i en plus size brudekjole !
Her kommer den andre tipset i dag , som du bør huske på når du velger en plus size brudekjole. La oss komme ned til tilfeller. Være komfortabel. Den vakreste kjole vil ikke se så vakker hvis du er stresset , eller slite på den. Sørg for at du kan flytte, snakke og danse i kjolen din med letthet. Tenk å få den neste størrelse opp bare for å sørge for at vintage brudekjole passer deg godt . Dette er selve poenget som kan bli neglisjert av de fleste bruder å være, spesielt når de har et valg begrensning. Derfor , for å få til et perfekt reisemål brudekjole, festkjoler sørg for at du har en løs tid å få det forberedt.

klær på nett

31.10.2013 10:50

Hvis du er på et stramt budsjett i dag på grunn av overdreven utgifter på bryllupet, brudekjoler kanskje dette er beste måten å spare penger på reisemålet brudekjoler. Hvorfor ikke låne en brudekjole fra din mor , søster eller kusine ? De fleste bryllup kjoler kjoler er lagret bort og aldri brukt ( eller sett ) igjen. Spør en kjær for en kjole lån kan starte en ny tradisjon i familien. Spør om du kan endre kjolen til dine egne spesifikasjoner , slik at du sparer massevis av penger . Hvis relative beskjedne bryllup kjoler tilfeldigvis er din stil, dette ville være perfekt .
Det er velkjent at det er store ressurser for billige brudekjoler på internett. festkjoler Online shopping er fort bli en trend som ser ut til å være nyter en enorm vekst banen . halloween kostymer Shopping på nettet for en beskjeden brudekjole er et flott alternativ hvis du vet hvilken type kjole som du ønsker og du har god tid før arrangementet (minst 6 måneder) til å ta en bit av en sjanse . En stor ulempe i å kjøpe på nettet ville være saker som omhandler sikkerhet . Så vær på forsiktighet hvis du virkelig ønsker å kjøpe en billig brudekjole på nettet .

selskapskjoler

31.10.2013 10:47

Sammenlignet med tradisjonelle metoder , brudekjoler vil moderne bryllup kjoler kjoler ikke koste deg så mye. Du trenger ikke å ha en ermeløs , hvit , satin brudekjole med en 5 meter tog for å gifte seg. Bruder bør ikke være redd for å tenke utenfor boksen kan lagre en bøtte med penger på en strand bryllup kjole hvis de handler utenfor "bryllup " butikker . Massevis av avdelingen og andre typer butikker tilbyr hvite og elfenben kjoler som er egnet for enhver anledning , inkludert et bryllup. Ingen vil vite , eller bør de bryr seg , hvor du fant din kjole . Hvis heldig , kanskje du vil få en nydelig , men billig designer brudekjole.
Kanskje du ikke vil bruke en stor formue på reisemålet brudekjoler. festkjoler Her er en idé - Noen bruder kan krype ved tanken på en second hand kjole, men realiteten er at det gir god økonomisk sans , spesielt når overskriften til et parti butikk . halloween kostymer Sendingen butikker vanligvis ikke bare akseptere ethvert element med mindre det er i topp stand , og siden de fleste folk bare bære sine designer brudekjoler gang , vil du sannsynligvis finne et godt tilbud på en kjole . Et par ting å være klar over , vet returrett og få det skriftlig , sammenligne sendingen / sparsommelighet pris med utsalgspris på en helt ny versjon (det bør være minst 50 % av utsalgsprisen ) , og gjøre Husk å sjekke plagg for noen merkelige lukter , merker, flekker, etc. Liten budsjett kan ikke stoppe deg fra å få unike brudekjoler.

festkjoler

31.10.2013 10:45

Planlegger du å velge eller skreddersydde en blomst jente kjole? Har du valgt blomsten jenter for bryllupet ditt? Hvis du vil vite hvordan du skal velge en blomst jente, så bør du vite først hva er en blomst er .

En blomst jente er vanligvis en ung jente i alderen 4 og 8 som har en spesiell tilknytning til bruden og brudgommen . brudekjoler Kanskje hun er en niese eller fetter , eller en venn av familien . Flere av jentene dine i bryllup brudepike kjoler , og hun følger bak dem (noen ganger før og noen ganger etter forlover ) med en kurv av blomster , spredning dem ned midtgangen .

For noen av dere, vil valget være opplagt . Andre kan ha å bekymre deg velge mellom flere mulige kandidater . festkjoler Det er ingen grunn til at du ikke kan ha to eller tre blomst jenter - det vil legge til deres tillit og ups cuteness kvotient . Unngå å velge en som er for ung - hun vil bli forvirret og kanskje redd. En eldre jente kan være mer egnet for en jobb som leser, eller junior brudepike. Hvis ditt eneste valg er uegnet eller ikke så nær deg , er det ingen grunn til at du må ha en blomsterpike .

Velg blomst jenter og deres kjoler , halloween kostymer sørg for sine farger er samsvarende rett til din destinasjon brudekjoler og også bryllup farger .

kjoler til bryllup

31.10.2013 10:42

Med alle anstendig detaljer om din sommer brudekjoler , brudekjoler ikke la comfortlessness rotet opp hele greia . Når du velger hva du vil ha på seg på den største dagen i livet ditt , sørg for at kjolen er behagelig samt vakre . Dette er spesielt gode råd hvis du er vert for et utendørs bryllup . Tross alt , om du ikke ønsker å bake eller svette mens du går nedover midtgangen i din brudekjole kjoler. Summertime bryllup er magisk , morsom og minneverdig . halloween kostymerGjestene dine vil være en ære å feire din nuptials med deg og din mann å være. Comfort vil fullbyrde gorgeousness av dine beskjedne bryllup kjoler. Og du vil definitivt se ditt beste som du vise frem de nyeste mote trender i brude kjoler for dine venner og familie!
For en sommer strand brudekjole av uhemmet stil , selvfølgelig , festkjoler kan lommene ikke utelukkes av bruder -å-være . Det er riktig mange av de hotteste kjole stiler denne sommeren kommer med lommer ! Ville det ikke være greit å ha et sted å oppbevare vev , beredskap hår barrettes , eller til en spesiell minnesmerke som du vil ha med deg når du sier " Ja , jeg gjør" ? Du vil elske sidelommer i Taffeta Jewel hals couture brudekjoler , som også har en flatterende ruched bodice. Eller du kan velge en virkelig moderne og tidsriktig utseende med Faille v -hals ball kjole som har slanking midje detalj . Lommen på skjede, A-line eller ball kjole vil legge noen detaljer av shabby chic til prinsesse bryllup kjoler.

halloween kostymer

31.10.2013 10:39

Når du velger hennes rimelige brudekjoler, brudekjoler noen bruder-å-være may ti d til stroppløse kjoler for moro skyld et stilig utseende. Imidlertid kan en skulder være bedre enn stroppeløs. For en mer iøynefallende utseende, bør du tenke på sacheting ned midtgangen i en enkelt skulder brudekjole. Denne stilen er tilgjengelig på alle kjole lengder, og skulderstroppen kan være betont med ulike design hvis du velger. De Chiffon en skulder gudinne bryllup kjoler kjoler omslutter en fantastisk tidløst utseende med sin naturlige midje, festkjoler beaded blonder detaljering og side drapere chiffon skjørt. Eller velge fet floral detalj på myk chiffon én skulder A-line kappe, som renner inn i tre spaghetti stropper på baksiden. Nå er det på tide å bla nedover på siden med noen bryllup nettsteder for å søke noen unike design du liker og få din sommer brudekjoler endret for å være stilig! halloween kostymer Jada, ikke så vanskelig, ikke sant?

ballkjoler

31.10.2013 10:37

Forfriskende vinden blåser på stranden og romantiske dim sollys på solnedgangen . Er du arrangere bryllup i sommer ? Nå er det på tide å slå til vintage brudekjole. En av de mest populære trendene for bruder i sommer innebærer en lagdelt utseende på Hawaiian brudekjoler. Lagene kan ta med en ekstra dash av eleganse og raffinement til nesten alle brude ensemble . Hver sommer bruden å være burde prøve på en sateng og organza lagdelt kjole med fire etasjer på en A -line skjørt sammen med en spaghetti stropp bodice og en messeskjorte plissert halsen . Hvis du elsker full lagdelt utseende, kombinerer Tulle lagdelt ball kjole sofistikert lagdeling med en kjæreste halsen og beaded midje detalj er et godt valg. brudekjoler Ok , gretten ikke mer . Husk dette stykke råd på en rimelig brudekjole. Ønsker deg den mest elegante bruden i år!
Planlegger du et utendørs bryllup ? festkjoler På stranden eller Gardner ? Vel , det viktigste er komforten av din destinasjon brudekjole. Vurderer heve kant nederst og sørge for at det er lett å danse og bevege seg rundt. Hvis du wincing ved tanken på en tungvint tog, halloween kostymer kan du velge å eliminere den helt. Det er rikelig med te -lengde brudekjoler eller over -the -knee kjoler som er populære for bryllup denne sommeren . En organza te lengde kjole med nydelig beaded trim i midjen er et utmerket valg. For en ekstra sassy utseende, har stroppeløs kort kjole unike bånd av satin , 3D floral applikasjoner, og en kant nederst over kneet. Nå , begynner å få nøyaktig nyeste informasjonen fra overalt . En perfekt og unik brudekjole er et stort program til en bruder -å-være !

brudekjoler

31.10.2013 10:35

Gratulerer med kommende bryllup ! En faktor som ikke kan neglisjeres er fargen på enkle brudekjoler. halloween kostymer Tro det eller ei , er sprut av farge å finne sin vei inn på alle typer bryllup kjoler kjoler. Fra en lys -farget tilbehør til levende beading , kan kjolen være virkelig trendy hvis det avviker fra den tradisjonelle all- hvitt utseende . Bruder søker fargerike kjoler kan være lurt å prøve på en satin A- linje kjole som kan skryte utsmykkede rød beaded blonder under sin scalloped kjæreste halsen . Eller kanskje den røde satin sash på trainless satin halter ball kjole med pick -up skjørt ville være et morsomt tilbehør som matcher din personlighet . brudekjoler Vær forsiktig på fargen på designer brudekjoler , matchende alle fargene i orden vil sikkert fullbyrde hele bryllupet picture!
Kanskje du er grublet om silhuetten av din destinasjon brudekjole. Her er et lite notat å fortelle den nyeste bryllupet trend. Slanke silhuetter er i. Disse årene , er bruder gå ned midtgangen i slanking kjoler . Slank valg som trompeter, hylser eller kolonne kjoler illustrere den nyeste trenden i sommeren bryllups klær . Trompet brudekjole, for eksempel , har en dramatisk halsen , kapell tog og beading og knapp tilbake detalj . festkjoler Steinene på Rinestone Sequin Chiffon kjole pryder juvel hals og utfylle ruched bodice og imperium midje . En slik anstendig brude brudekjole er et forbilde på diskré eleganse og vil sikkert ramme inn slank figur vakkert .

klær på nett

31.10.2013 10:31

Under hele bryllupet planlegging , kanskje finne en ideell brude brudekjole er stort dilemma at du er bundet til å møte. Derfor råder forfatteren du ty til ytre forslag. Spør din mor . brudekjoler Hun synes å være gode på å hjelpe deg med andre deler av bryllupet ditt, som å velge porselen mønstre , velger blomster , og sende invitasjoner. Men hennes smak i reisemålet brudekjole kan bli sittende fast et sted på 1980-tallet .

Så kanskje du bør ringe opp kjæresten din . festkjoler Den som planla sitt eget bryllup flere år siden og fortsatt deler dine synspunkter på mange emner. Wow, sørge for at hun har virkelig holdt tritt med de nyeste brude stiler fordi hun har vært for opptatt med å være en kone og en ny mamma selv.

Så kan du kjøpe en bunke med brude magasiner og begynne å bla gjennom dem , noe som er mulig å gjøre alt med en bryllupsdato som er nærmer seg med stormskritt .

Det er det første trinnet som er plagsom . halloween kostymer Men å plukke ut den perfekte couture brudekjole for den store begivenheten er den viktigste delen , så konvertere stress til tvang , og gå !

<< 5 | 6 | 7 | 8 | 9 >>