Blogg

Drømmende Beach Wedding dress-Ⅳ

13.11.2013 10:05

strand brudekjole bc133Beautiful bruder, drømmer du om å bli en havfrue i tidlig alder? Det var en liten havfrue som oppløses i skum for kjærlighet. Hvert barn er i utgangspunktet tatt opp med slike eventyr. Nå kan du gjøre det til virkelighet.

Virkelig? Svaret er absolutt ja! På den store dagen, brudekjoler,
klær på nett,
selskapskjoler er du kongen av alt. Du trenger bare ha en havfrue stil unik brudekjole å passere folkemengdene og la alle som elsker deg vitner din lykke.

Denne romantiske stilen BC133 av inweddingdress.com kan la deg bade i drømmende havet. Den kjæreste halsen og stroppeløs skulder godt kurve kroppen din. Det ligger flatt gjennom kroppen din fra bysten ned til anklene, buede din vakre kropp figur med stor fangenskap. Bunnen er stort for glatte vandre som kan fremheve din elegante walking stil. Også lagdelt design gir mer romantisk følelse til denne vintage brudekjole.

Drømmende brudekjoler for Strand

13.11.2013 10:04

Stranden brudekjole BC316CRunning på stranden med havbrisen mens du nyter Muscat og vin og lytte til jazz under den varme solen. Hva en fantastisk bilde! Alle foretrekker å nyte det helt. Iført antrekk, er du sikker på å ha en klassisk og hypnotiserende seremonien. Hvem vil være din beste stranden brudekjole?

Subtilt håndverket med asymmetriske stropper kjoler til bryllup,
halloween kostymer,
ballkjoler og plissert organza blomst av en skulderstropp skape de eteriske moderne stranden bryllup kjoler. Fullt linje og tettsittende midje utforming vises slank og stroppeløs vises vakker og sjarmerende armer. Dessuten flyter den fantastiske skjørt of Style BC316 ned til gulvet for å forbedre din slank eleganse.

Bruk din hypnotiserende strand brudekjole mens du nyter gyllen sol og flyter med sjøbrisen.

Dreamy Wedding Dress for Strand

13.11.2013 10:01

Stranden brudekjole stil bc186I absolutt tro at hver jente ønsker hennes bryllup å være full av søt minne, skjønnhet og klassisk. Bruk din sjarmerende strand brudekjole å nyte varm, romantisk, koselig og behagelig følelse på den store dagen. Når sjøbrisen forsiktig blåser håret og chiffon, stirrer din søt og romantisk bryllup sammen med ser fremover og full av berøring.

Elegant beskjedne bryllup kjoler ville være det beste valget som stranden brudekjole. brudekjoler,
klær på nett,
selskapskjoler For det første, de stroppeløs bodice design fremheve din slank figur til den mest med den fantastiske full lengde skjørt renner ned med den fantastiske lagdelte blonder. Stilen BC186 av inweddingdress.com er tettsittende og delikat sy med rhinestones i bysten av brudekjoler beskjedne til å fokusere på oppmerksomhet på brystet og slank midje.

Start fantastiske vielsen med jazz, rose og vin for å få klassisk og lykke.

Drømmende Beach Wedding kjoler

13.11.2013 09:58

strand brudekjole de173Nowadays, flere og flere mennesker foretrekker å ha vielsen ute, som symboliserer frihet og naturlig, spesielt, stranden vielsen. For å matche stemningen i hele bryllupet, det er mange av stranden bryllup kjoler stiler er lansert i markedene for folk å velge som sine krav.

Enkle brudekjoler er fortsatt populær blant så mange mennesker som blir den klassiske og tradisjonelle valg. Denne stilen DE173 av inweddingdress.com har ikke bare funksjonene fra klassisk, men også moderne mote elementer. brudekjoler,
klær på nett,
selskapskjoler Den lyse flekken på kjolen er hånd-beaded v-hals, og videre, den naturlige vertikale pendel og midje forbedre perfekte figuren godt.

Det finnes også en rekke fargealternativer for deg å velge, hvis du vil ha en mote og klassiske strand vielsen, ville dette unike brudekjole gjøre deg fornøyd.

Klassiske ideer om vinter bryllup

13.11.2013 09:56

Hvis du har ledig tid til å tenke, vil du finne noen klassiske ideer om vinteren bryllup fra billige brudekjoler til spillested dekorasjoner.

Vinter bryllup kan fylles med masse fantasi med blues, ballkjoler,
brudekjoler,
klær på nett sølv, eller til og med røde med noen få innslag av grønt, uten å glemme de lagdelte silke, satins og beaded brude antrekk og tilbehør. Bruder kan også få muligheten til å innlemme sin egen brudekjole i deres bestemors antikke brude hansker, morens sølv brosje eller øredobber og andre tidløse stykker.

Hvis du føler at vinteren er noe en slags eventyr, kan du opprette en ideell ett med blonder brudekjole.

Brudekjoler med Color ornamenter er Hot Trend

13.11.2013 09:54

brudekjoler strand styleMost folk tror at rene hvite brudekjoler for stranden bryllup er den eneste klassiske kjole til bryllupsdagen. Egentlig er det ikke slik.

Fargede kjoler eller kjoler med en dash av farger har blitt en hot trend med noen inspirerende designere. Det er elfenben hvite kjoler, champagne, pearled gull og enda røde og sorte kjoler, festkjoler,
kjoler til bryllup,
halloween kostymer som også finner en god plass i dagens marked. Det er nevneverdig at disse bredt utvalg i farger vil legge noe friskt til hele samlingen av bryllup kjoler strand stil.

Svarte eller andre alternative fargede brudekjoler har også ledet an av moten. Ingen kunne forutsi hva som vil være populære i neste gang.

Hvordan Match Winter brudekjole

13.11.2013 09:51

brudekjole for den beachOne av grunnene til at noen bruder er ikke villig til å holde et bryllup i vinter er at filmy brudekjole for stranden gjør dem føler så kaldt.

Vinter bryllup kaller for vinter brude kjoler med mange lag med stoff som satin eller silke eller fløyel. Slitasje vinteren brude kjoler med antikk sølv hår tilbehør og fugl bur slør eller visir slør, ballkjoler,
brudekjoler,
klær på nett samt fremtredende fjær og blomster kammer eller tiaraer og lang dramatiske beaded hansker for ekstra glamour. Dette vil tiltrekke folks oppmerksomhet til fremragende vinter brudekjole.

Å lage en perfekt match for bryllup i kalde dager, bruder trenger å ta hensyn til valg av brudekjole.

Tema inspirert kjole burde passe bra

13.11.2013 09:50

sommer bryllup gownsUsually, bryllup har forskjellige temaer som kirkebryllup eller hage bryllup. I tillegg til sommeren brudekjoler, bør blomst jentenes kjoler også matche temaet.

Hvis bruder har ikke nok tid til å gjøre det av seg selv, brudekjoler,
klær på nett,
selskapskjoler bør de be hennes familie eller venner til å hjelpe. Det er bedre å se etter gode tilbehør som spiller opp temaet, for eksempel leis for en strand bryllup eller blomstrete tiaraer for en renessanse tema. Tilbehøret eller den beskjedne brudekjole selv er ikke så tungvint, spesielt for en yngre blomsterpike.

Når et bryllup tema er løst, bør bruder innse at deres unike brude kjoler matche andre også.

Hvem betaler for Flower Girls 'kjoler?

13.11.2013 09:47

vintage bryllup dressesFlower kjoler kan koste mindre enn vintage brudekjoler og brudepike kjoler. Likevel vil de være en sum penger. Vanligvis foreldre til blomst jenter gjøre betaling for disse nydelige kjoler.

I de fleste tilfeller vil bruder velger blomst kjoler for blomst jenter. ballkjoler,
brudekjoler,
klær på nett Noen ganger lar bruden faktisk foreldre og blomsterpike å velge sin egen kjole så lenge de kunne matche uformell brudekjoler stranden og bryllup tema. For å unngå noen misforståelser, bruder ofte tilby noen forslag til kjolen valg.

Dessuten vil noen bruder plukke opp flere blomst kjoler som er i stand til å være i samsvar med fargetemaet av sine egne beskjedne strand brudekjoler. Deretter kan foreldrene til blomst jenter velge mellom dem.

Velg kjoler for Petite Mother of the Bride

13.11.2013 09:43

Å ha et bryllup, vil det ta mye tid å plukke opp brudekjole for strand bryllup, brudepike kjoler, mor kjoler og selv blomsterpike kjoler.

På jakt etter kjoler for petite mor av bruder synes å være ikke lett som vanlig. festkjoler,
kjoler til bryllup,
halloween kostymer Petite klær er designet for kvinner som er mellom 4'11 "og omtrent 5'4" høy. Moren til bruden har en spesiell rolle i hendelsen og hennes antrekk bør tilby mer enn en riktig passform. Både design og stil bør ikke ignoreres. Kjolen hadde bedre markere mødrenes personlighet. Og fargene bør være i samme farge tema av Hawaiian brudekjole.

Mor kjoler eller enkle korte brudekjoler bør foreta en kompliment til deres slank kroppsfasong.

<< 2 | 3 | 4 | 5 | 6 >>