Blogg

Brudekjoler for asiatiske Brides

13.11.2013 10:39

uvanlige bryllupet dressIt ser ut til å være litt vanskelig for asiatiske bruder å få uvanlige brudekjoler. I de fleste tilfeller asiatiske bruder pleier å invitere en syerske til å tilpasse sine brude kjoler.

Vanligvis er asiatiske bryllup kjoler laget av rike tekstiler i svært lyse farger. Asiatiske kjoler tendens til funksjonen utsmykkede broderi og perle arbeid. ballkjoler,
brudekjoler,
klær på nett De er representative for tradisjonelle kjoler bæres av kvinner i denne kulturen. Asiatiske bruder vanligvis ikke bære slør som ville dekke deres ansikt, men utsmykkede headpieces stedet. Det har uttrykt skjønnhet asiatiske kvinner.

Hver asiatiske land har sin egen karakteristiske stil og form av unike kjoler for sine bruder. Disse kjolene er laget for å representere østlige kvinner i størst grad.

Populære kinesiske brude kjoler

13.11.2013 10:38

beskjedne bryllup dressEach land har sin særegne stil med enkle brudekjole, enn si Kina, en stor kulturell landet.

Tradisjonelt, vil kinesiske bruder bære en kjole i lyse rødt, festkjoler,
kjoler til bryllup,
halloween kostymer som symboliserer lykke i Kina. I kinesisk, er dette unike brudekjole kalt Cheongsam. Den Cheongsam er en to stykke kjole som kan skryte av en brodert design med drager og en føniks. Broderiet er vanligvis gjort det meste i gull og kantene på skjørt og jakke er også pyntet med gull trim.

I tillegg er det en tradisjonell rikt headpiece, som er den mest avgjørende del av hele beskjeden brudekjole.

Typiske indiske Style Wedding kjoler

13.11.2013 10:35

unike bryllup gownUnique brudekjoler fra India typisk reflektert kulturen i India. De er pyntet med masse broderier og perlebroderier i komplekse indiske håndarbeid.

I utgangspunktet har indiske brudekjolen et hode slør, men det er forskjellig fra andre slør. Det er ikke brukt til å dekke ansiktet. I stedet er det rett og slett slitt over hodet. ballkjoler,
brudekjoler,
klær på nett Denne typen hodet slør kan ha prydet kanter og være laget av tynnere, ren stoff. Når østlige og vestlige kultur er kombinert sammen, noen av bruder også oppleve et vestlig bryllup.

Likevel kan den viktige rollen av nasjonale brudekjoler ikke bli ignorert. De er i en dominerende plass.

Nye trender i asiatiske Wedding kjoler

13.11.2013 10:32

uformell strand bryllup dressIt har vært en trend at de fleste bruder vil ha en tradisjonell brudekjole og hvite kjoler å bære for en strand bryllup.

Mange par vil foretrekke å bruke mer vestlige uformelle stranden bryllup kjoler for seremonien, men endringen i tradisjonell formell slitasje for mottak. brudekjoler,
klær på nett,
selskapskjoler Det er også vanlig sett at de tar bryllupsbilder inn for å finne bryllupet bilder i både vestlige og østlige antrekk. Med den raske utviklingen av teknologi og internett, er verden blir mindre og mindre. En kulturell infusjon er også ansatt i asiatiske bryllup.

Vil du velger å bruke to forskjellige brudekjoler til bryllupet?

Vintage Wedding Dress in Winter Days

13.11.2013 10:30

dressStill vinter bryllup er det mange bruder som foretrekker å holde et bryllup i vinter, så de genererer mye interesse i vinter brudekjole.

Vinter bryllup er elegant og unikt, og kan være mye mer glamorøst enn våren eller sommeren bryllup. ballkjoler,
brudekjoler,
klær på nett Bruder som føler seg som en sprut av vintage for deres bryllup i høst eller vinter kan vurdere vintage inspirerte vinter brude kjoler som sine vintage brudekjoler. Og for å utfylle den stilen, med en sofistikert og one of a kind tema, bør brudepiker slitasje vintage inspirert brudepike kjoler også.

En vinter bryllup betyr ikke at det er dårligere til sommeren eller våren bryllup. Velg et bryllup tema og velg matchet brudekjoler casual. Vinter bryllup vil også gi deg uventede overraskende.

Enkel og elegant Wedding Dresses-Ⅰ

13.11.2013 10:27

beach-wedding-dress-bc130Outdoor bryllup har blitt gradvis en mote de siste dagene. Når en brud går ut for en brudekjole forskning, stranden bryllup kjoler er alltid sitt førstevalg. For stranden, noen lette og enkle stiler er bedre valg. For å få noen lette stranden bryllup kjoler, lyse og luftige stoffer som chiffon eller organza vil gi gode resultater.

The Style BC130 av inweddingdress.com er perfekt for stranden bryllup. festkjoler,
kjoler til bryllup,
halloween kostymer For det første, i tråd det med lett og enkel stil for sin chiffon stoff. Dernest er det dekorert med en blomst detalj på den ene siden som gjør at du elegant. A-linje silhuett og V-hals flatere liten midje bruder eller noen ønsker å trekke oppmerksomhet til henne øvre del.

Alle bruder ønsker å vise henne perfekt bilde på hennes store dag, så å velge brudekjole synes å være viktig. Hvis du foretrekker det enkle stil, foreslår jeg at du prøver på denne.

Enkel og elegant Wedding Dresses-Ⅲ

13.11.2013 10:24

strand-bryllup-kjoler-BC425This elegant brudekjole har delikat og anstendig detaljer som beaded floral applikasjoner og slør. Med enkle brudekjole skulpturert i taft og organza, som er twp slags lys og luftig stoffer, kan de gjøre deg nyte flott tekstur og flyter utseende.

The Style BC425 av inweddingdress.com henvender seg til et bredt spekter av bruder fra klassisk til moderne og omfavner alle holdninger fra romantisk til dramatiske. brudekjoler,
klær på nett,
selskapskjoler Den drapert bodice og beaded floral appliques brusende nedover full skjørt kan gi et dypt inntrykk på hele gjester i hendelsen.

Denne stilen med skjult glidelås bak, slik at du ikke bekymre deg for utseendet på ryggen og kapell lengde tog er det beste valget for din strand bryllup.

Enkel og elegant Wedding Dresses-Ⅳ

13.11.2013 10:22

rimelig-bryllup-kjoler

Det er en slags elegant brudekjole. The Style BC505 av inweddingdress.com er en av de beste valgene for strand bryllup.

Kjolen er en lys og luftig flere lag blonder og tyll stroppeløs A-linje vintage brudekjole. kjoler til bryllup,
halloween kostymer,
ballkjoler Scalloped blonder kanter den milde kjæreste halsen og den nydelige antikke hånd beaded smykker belte wraps pent rundt midjen. Begge vil gi deg en ryddig og forfriskende inntrykk. Den skjulte glidelås bak med krok og øye nedleggelse kan sørge for at den glatte sy på kjolen, og du trenger ikke bekymre deg for utseendet på ryggen.

Hvis du ønsker å velge en populær strand bryllup passer for din strand bryllup, er dette et perfekt alternativ!

Dreamy Beach Wedding Dress

13.11.2013 10:19

drømmende strand brudekjole BC083Hey, jenter! Er du fortsatt så travelt på jakt etter en drømmende brudekjole? Ta en titt på denne kjolen of Style BC042 på inweddingdress.com, må du bli imponert på den.

Denne stranden brudekjole funksjoner i sateng og presenterer en uformell mens mer elegant silhuett. brudekjoler,
klær på nett,
selskapskjoler Krystallene, perler, perler og paljetter som er uthevet på midjen vil imøtekomme behovet for de bruder som elsker litt skinner.

I tillegg har V-hals med hånd-beaded spaghetti bånd, som er svært slanking og perfekt for større busted bruder. Den sexy tilbake med feie tog vil også vises en uventet overraskelse til deg og ditt publikum.

Drømmende Beach Wedding Dresses-Ⅲ

13.11.2013 10:17

strand-bryllup-kjoler-BC622ALace er en stor nyhet i brude bransjen i år. En vintage blonder brudekjole vil alltid være på ønskelista til mange bruder-å-være som det kan være jentete, grasiøs, og formell. Det fungerer for nesten alle stil av bryllupet: tradisjonell kirke bryllup, hage bryllup eller popularbeach bryllup og så videre.

Dette stroppeløs blonder brudekjole stil BC622 leveres på inweddingdress.com har en passe-flatterende bodice. Den matchende skjerf drapert i siden gjør hele kjolen mer elegant og sjarmerende. kjoler til bryllup,
halloween kostymer,
ballkjoler Sammenlignet med en vanlig hvit eller ivory brudekjole, har blonder brudekjole absolutt ekstra dybde og tekstur. Ser fra mønsteret av denne blonder brudekjole, gjør det utvilsomt det generelle utseendet og følelsen av den kjolen en forskjell.

Hvis du har en vintage tema bryllup, fungerer blonder brudekjole også. Iført den, vil du se ut som en grasiøs prinsesse å nyte den store dagen!

<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>